Wandel virtueel rond

Woning te koop in Scheidreef 22, 2040 Zandvliet

Fantastisch gelegen, instapklare woning met 1 slpk., tuin en garage in bosrijke omgeving op 2981m²

€ 259 000
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 2981 m²
  • Bewoonbare opp.: 90 m²
  • EPC: 477 kWh/m² Label E
  • Bouwjaar: 1988
  • Niet geïndexeerd KI: € 413
OPGELET! PAND IS GELEGEN IN GEBIED VOOR VERBLIJFSRECREATIE. Geen permanente bewoning toegestaan. - Deze instapklare woning is schitterend gelegen in een weekendzone vlak bij de grens met Nederland. Als u op zoek bent naar een groene, bosrijke omgeving waar het heerlijk rustig toeven is, dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Het spreekt voor zich dat de perceelsoppervlakte van 2981m² hiervoor de grote troef uitmaakt. U komt de woning binnen via de ruime leefruimte met gezellige open haard en aangrenzende open keuken. Verder beschikt de woning over een berging met ingemaakte kasten, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een ruime slaapkamer. De bergzolder op de 1e verdieping voorziet in flink wat extra opbergruimte. Er is ook een kruipkelder aanwezig. Vanuit de woonkamer heeft u tevens rechtstreeks toegang tot een overdekt terras, vanwaar u kan genieten van een prachtig uitzicht over de tuin. In de tuin bevinden zich nog een garage met aansluitende werkatelier en een tuinhuis waarin allerhande tuinmateriaal gestockeerd kan worden.

Indeling

Gelijkvloers

Keuken | 8m² De netjes onderhouden keuken staat in open verbinding met de leefruimte en beschikt over flink wat kastruimte. Verder werd ze eenvoudig uitgerust met een elektrisch fornuis, dampkap, oven en anderhalve spoelbak.

Leefruimte | 28,5m² U komt de woning binnen via een kleine overkapping, vanwaar u meteen toegang heeft tot de leefruimte op vinylvloer. Deze woonkamer kan genieten van veel natuurlijk licht dankzij grote raampartijen. De open haard zorgt voor gezelligheid tijdens de koude dagen.

Slaapkamer | 10,5m² Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de ruime master-bedroom met handige ingemaakte kasten. Het raam trekt aangenaam daglicht naar binnen.

Badkamer | 4,5m² In de tot boven betegelde badkamer heeft u beschikking over een douche, toilet en wastafel. Een klein raampje zorgt voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte.

Berging | 3,5m² Grenzend aan de keuken bevindt zich nog een berging op vinylvloer. Ingemaakte kasten zorgen hier voor heel wat opbergruimte. Een trap leidt naar de zolder op de 1e verdieping.

Technische ruimte | 1m² De woning beschikt verder nog over een kleine CV-ruimte, dewelke langs buiten toegankelijk is.

Tuin | 2981m² De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 2981m², waarmee meteen de grootste troef genoemd is. In de prachtige zuid-georiënteerde tuin vindt u een groene, bosrijke en vooral rustige omgeving waar u in alle privacy van de buitenlucht zal kunnen genieten.

Terras Aansluitend aan de woonkamer werd een overdekt terras aangebouwd. Deze kan volledig gesloten worden d.m.v. zeilen. U geniet hier van een mooi uitzicht op de groene omgeving.

Tuinhuis | 9m² Er is een praktische tuinberging voorhanden.

Garage | 19m² In de garage met houten poort kan u makkelijk uw wagen parkeren. Echter is er op de oprit ook voldoende ruimte om meerdere wagens kwijt te kunnen op eigen domein.

Atelier | 17m² Grenzend aan de garage beschikt u nog over een atelier.

Verdieping 1

Zolder | 26m² Ook de zolder voorziet in heel wat extra opbergruimte. Deze werd tevens voorzien van ingemaakte kasten.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd vermoedelijk niet geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 477 kWh/m²jaar - Energielabel: E

Keuken De keuken is voorzien van een elektrisch fornuis, dampkap, oven en anderhalve spoelbak.

Raamwerk Houten raamwerk

Sanitair De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Verwarming Verwarming op stookolie // Open haard aanwezig

Scheidreef 22, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Renovatieverplichting Ja
Stedenbouwkundige bestemming Gebied voor verblijfsrecreatie
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Geen bouwvergunning
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.