Studentenstudio te huur in Italiëlei 11, 2000 Antwerpen (2000)

Toffe studentenstudio met 1 slpk.

€ 575
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Bouwjaar: 2013
Deze nette en recente studentenstudio is super gunstig gelegen vlak bij het Eilandje, Park Spoor Noord en de AP Hogeschool. De studio bestaat uit een woonkamer met aansluitend een eethoekje, een slaapkamer en een badkamer. Tevens is er een leuke gemeenschappelijke keuken, terras en fietsenberging. Kosten voor verwarming, water, elektriciteit, internet en de gemeenschappelijke delen zijn bij de huurprijs inbegrepen. Beschikbaar vanaf 15/02/2021.

Indeling

Verdieping 7

Woonkamer | 19m² Je beschikt over een toffe woonkamer met keukentje. Tevens is er een praktische bureau voorzien.

Slaapkamer | 8m² Er is een aparte slaapkamer die via een draaisysteem afgesloten kan worden van de woonkamer. Een groot raam brengt daglicht naar binnen.

Badkamer | 4m² De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, hangtoilet en lavabo. Er is ook een handige ingemaakte kast om spullen in op te bergen.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Keuken De keuken is voorzien van een enkele spoelbak en koelkast met vriesvakje. In de gemeenschappelijke keuken heb je kookvuren ter beschikking.

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, hangtoilet en lavabo.

Verwarming Aardgas

Italiëlei 11, 2000 Antwerpen (2000) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.