Handelspand te huur in Leugenberg 141, 2180 Ekeren (Antwerpen)

Polyvalente handelsruimte

€ 1 500
  • Grond opp.: 165 m²
  • Bewoonbare opp.: 165 m²
Deze veelzijdige handelsruimte is gelegen in Ekeren dichtbij de autosnelweg. Momenteel is ze ingericht als een polyvalente ruimte met verschillende omkleedruimtes en douches. U komt binnen via een aparte ingang langs de zijkant van het gebouw. Er zijn zes verschillende kleedkamers die voorzien zijn van kapstokken en ingebouwde zitbankjes. Bovendien hebben alle kleedkamers toegang tot aparte douches. Eventuele aanpassingen of wijzigingen qua inrichting zijn bespreekbaar met de eigenaar. De oppervlakte van de polyvalente ruimte is +/-150 vierkante meter en alle kamers worden voorzien van veel licht wat binnenvalt via de glasdals. Er is een ruime parking waar u in overleg met de eigenaar gebruik van kan maken.

Indeling

Gelijkvloers

Polyvalente ruimte | 7,5m² Alle polyvalente ruimtes zijn voorzien een tegelvloer, glasdals, een lange zitbank en hebben toegang tot een sanitaire ruimte.

Leefruimte | 33m² U komt het handelspand binnen via een polyvalente ruimte die alle ruimtes met elkaar verbindt. Deze is voorzien van een tegelvloer en een lichtkoepel die zorgt voor veel daglicht.

Toilet | 8m² Deze sanitaire ruimte kan gebruikt worden als mannentoilet en is uitgerust met 3 urinoirs, een wastafel en een afgezonderde hangtoilet.

Polyvalente ruimte | 14m² Alle polyvalente ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer, glasdals, een lange zitbank en hebben toegang tot een sanitaire ruimte.

Sanitaire ruimte | 14m² Vanuit twee polyvalente ruimtes heeft u rechtstreekse toegang tot dit sanitair, die beschikt over een wastafel en aparte douches. De muren zijn betegeld tot op een hoogte van ongeveer 1.80 meter.

Polyvalente ruimte | 15m² Alle polyvalente ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer, glasdals, een lange zitbank en hebben toegang tot een sanitaire ruimte.

Polyvalente ruimte | 15m² Alle polyvalente ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer, glasdals, een lange zitbank en hebben toegang tot een sanitaire ruimte.

Sanitaire ruimte | 8m² Deze douchekamer is kamerhoog betegeld en is voorzien van zes douches en een kraantje.

Polyvalente ruimte | 16m² Alle polyvalente ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer, glasdals, een lange zitbank en hebben toegang tot een sanitaire ruimte.

Provisiekamer | 14m² Alle polyvalente ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer, glasdals, een lange zitbank en hebben toegang tot een sanitaire ruimte.

Toilet | 8m² Deze sanitaire ruimte is kamerhoog betegeld en kan worden gebruikt als vrouwentoilet. Ze beschikt over een dubbele spoelbak, twee afgezonderde toiletten en een handdroger.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing - veelal glasdals

Raamwerk Houten ramen

Sanitair Polyvalente ruimtes hebben steeds toegang tot het sanitair: douches/kleedruimtes. Er is een apart dames- en herentoilet

Verwarming Verwarming op aardgas, tussenmeter wordt voorzien door de verhuurder

Leugenberg 141, 2180 Ekeren (Antwerpen) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.