Handelspand te huur in Dorpsplein 20, 2950 Kapellen (Antw.)

Top gelegen en vrij in te richten handelsgelijkvloers voor horeca-doeleinden

€ 3 000
  • Grond opp.: 250 m²
  • Bouwjaar: 2018
De voorzijde van dit bijzonder goed gelegen handelsgelijkvloers bevindt zich aan het gezellige, pas vernieuwde Dorpsplein in het centrum van het bruisende Kapellen. De ruimte loopt helemaal door tot aan de Essenhoutstraat, waarlangs een tweede ingang werd voorzien. De commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van 150m². De polyvalente kelder van 100m² kan eventueel als keuken worden ingericht. Het handelspand zal worden afgewerkt naar wens van de huurder, in samenspraak met de eigenaar.

Indeling

Gelijkvloers

Handelsruimte | 150m² De commerciële ruimte van dit handelsgelijkvloers kijkt uit over het pas vernieuwde en gezellige Dorpsplein van Kapellen. De achterzijde geeft uit op de Essenhoutstraat, waarlangs een tweede ingang werd voorzien.

Kelder | 100m² De bijzonder ruime kelder kan polyvalent worden gebruikt. Een mogelijkheid is om hier de keuken te installeren.

Toilet | 16m² Het handelsgelijkvloers beschikt over ruime toiletten.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit Elektrische installatie conform het AREI

Raamwerk Aluminium ramen

Verwarming CV op aardgas - HR+

Dorpsplein 20, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.