Kantoorruimte te huur in Starrenhoflaan 14, 2950 Kapellen (Antw.)

Goed onderhouden, ruime kantoorunits

€ 850
  • Grond opp.: 136 m²
Deze goed onderhouden, nette kantoren zijn ideaal gelegen in het industrieterrein 'Starrenhof' in Kapellen. U komt het grote bedrijfsgebouw binnen via een gemeenschappelijke inkomhal met voldoende wachtruimte voor eventuele gasten. Ook de sanitaire ruimte is gemeenschappelijk. Verder heeft u beschikking over twee kantoorruimtes. Alle kantoren zijn voorzien van een nette gietvloer, grote ramen waarlangs daglicht binnenvalt, voldoende extra verlichting en airconditioning. De mogelijkheid bestaat om de kantoorruimtes afzonderlijk van elkaar te huren. U vindt de info hierover eveneens op onze website onder het tabblad 'te huur'. Per kantoorunit is er telkens 1 parkeerplaats inbegrepen in de huurprijs.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 22,5m² U komt het kantoorgebouw binnen via een ruime en lichte gemeenschappelijke inkomhal. Deze vormt een prima wachtruimte voor eventuele bezoekers.

Sanitaire ruimte | 12m² De kantoren beschikken over een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, met gescheiden toiletten voor dames en heren.

Kantoorruimte | 66m² In deze twee kantoorruimtes geniet u van heel wat daglicht dankzij de grote ramen. Beide ruimtes beschikken over een nette gietvloer en voldoende extra verlichting.

Kantoorruimte | 70m² In deze twee kantoorruimtes geniet u van heel wat daglicht dankzij de grote ramen. Beide ruimtes beschikken over een nette gietvloer en voldoende extra verlichting.

Berging | 10m² Vanuit de derde kantoorruimte heeft u toegang tot een ruime berging, voorzien van ingemaakte kasten.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Raamwerk Aluminium ramen

Verwarming Verwarming op elektriciteit

Starrenhoflaan 14, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.