Magazijn te huur in Klinkaardstraat 164, 2950 Kapellen (Antw.)

Goed gelegen, grote loods van 1000 m² met nette kantoorruimte te Putte-Kapellen

€ 2 550
Deze grote loods met kantoorgebouw is gelegen in Putte-Kapellen, op korte afstand van de Antwerpse haven. Ook de oprit van de A12 bevindt zich op slechts enkele kilometers. Een riante oprijlaan leidt u naar het terrein, dat een beetje achterin gelegen is. Hier bevindt zich het magazijn van 1000 m² groot, voorzien van grote, hoge inrijpoort. Licht en elektriciteit (220V en 380V) zijn aanwezig. Voor de hangar is een groot, verhard plein, waardoor u met machines eenvoudig kan manoeuvreren en indraaien in de loods. Er is ook een mogelijkheid tot het parkeren van enkele wagens op het parkeerterrein buiten, moest dit gewenst zijn (steeds in overleg met de eigenaar). Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een kantoorruimte, voorzien van sanitair, water, verwarming, telefonie en internet.

Indeling

Gelijkvloers

Magazijn | 1000m² De loods is voorzien van een grote, sectionale inrijpoort (5m breed + 4.50m hoog). Licht en elektriciteit (220V en 380V) is aanwezig.

Kantoorruimte | 140m² Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een kantoorruimte, voorzien van sanitair, verwarming, elektriciteit, internet en telefonie.

Parkeerplaats | 250m² Voor de loods is een verharde plaats, waar eenvoudig gemanoeuvreerd en in de loods gedraaid kan worden. Eventueel is er de mogelijkheid hier enkele auto's te parkeren. (Steeds in overleg met de eigenaar)

Klinkaardstraat 164, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.