Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Fruithoflaan 84, 2600 Berchem (2600)

ruim, knap gerenoveerd app. op 8ste verd. met 3 slpk., balkon en evt. garage

€ 315 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 130 m²
  • Bewoonbare opp.: 130 m²
  • EPC: 176 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1965
  • Renovatiejaar: 2021
  • Niet geïndexeerd KI: € 1229
Dit ruime appartement bevindt zich op de achtste verdieping van een flatgebouw aan de Fruithoflaan in Berchem. U geniet hier dus zowel van een ultracentrale ligging als van een weids uitzicht. De voorbije maanden werd de flat knap gerenoveerd en omgetoverd tot een elegante woning in een strakke, tijdloze stijl. U komt binnen via een centrale inkomhal, die de verschillende ruimtes met elkaar verbindt. Verder bestaat de flat uit een grote leefruimte met open keuken, waar u toegang heeft tot een balkonnetje. Er zijn drie aangenaam ruime slaapkamers, telkens met doorgang naar het achteraan gelegen balkon. Verder beschikt het appartement nog over een apart gastentoilet, een badkamer en een berging. Op de begane grond is er een privatieve garagebox met automatische poort voorhanden. Deze is echter niet in de vraagprijs inbegrepen en dient apart te worden bijgekocht voor €28 000. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Gemeenschappelijke kosten: €300/maand, verwarming en waterverbruik inbegrepen.

Indeling

Gelijkvloers

Berging | 3m² In de gemeenschappelijke hal van het appartementsgebouw heeft u beschikking over een privatieve bergruimte.

Garage | 15m² Bij het appartement hoort een privatieve garagebox met automatische poort, gelegen op de begane grond achteraan het flatgebouw. Deze garage is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient apart te worden bijgekocht voor €28 000.

Verdieping 8

Inkom | 12m² Het appartement beschikt over een ruime, centrale (inkom)hal, die de verschillende kamers met elkaar verbindt. Let ook zeker op de handige ingemaakte kasten en de bergkast achteraan in de hal.

Toilet | 1m² Er is een apart gastentoilet met handenwassertje, gesitueerd in de inkomhal.

Woonkamer | 43m² Een dubbele glazen deur geeft toegang tot de woonkamer met parketvloer, welke overigens in nagenoeg het hele appartement doorloopt. Het grote raam biedt een weids uitzicht en de mooie hoekhaard zorgt voor een gezellige toets tijdens de koudere dagen..

Keuken | 8,5m² De open keuken vormt één geheel met de woonkamer en is uitgevoerd in strak zwart-wit met een blad in natuursteen. U heeft hier beschikking over een 4-pits inductiefornuis met ingewerkte dampkap, oven, combioven, koelkast, vaatwasser en spoelbak.

Balkon | 1m² Het balkonnetje vooraan het appartement is bereikbaar via de keuken en vormt aldaar een leuke uitbreiding van de leefruimte.

Slaapkamer | 18m² De drie aanwezige slaapkamers zijn alledrie aangenaam ruim en voorzien van parket in een warme houtkleur. Alle kamers hebben een grote raampartij die - vanzelfsprekend - heel wat daglicht binnenbrengt. Een kamerhoog raam zorgt in elke kamer voor toegang tot het balkon.

Slaapkamer | 13,5m² De drie aanwezige slaapkamers zijn alledrie aangenaam ruim en voorzien van parket in een warme houtkleur. Alle kamers hebben een grote raampartij die - vanzelfsprekend - heel wat daglicht binnenbrengt. Een kamerhoog raam zorgt in elke kamer voor toegang tot het balkon.

Slaapkamer | 13,5m² De drie aanwezige slaapkamers zijn alledrie aangenaam ruim en voorzien van parket in een warme houtkleur. Alle kamers hebben een grote raampartij die - vanzelfsprekend - heel wat daglicht binnenbrengt. Een kamerhoog raam zorgt in elke kamer voor toegang tot het balkon.

Balkon | 9m² Op de balkons achteraan het appartement kan u fijn van de buitenlucht genieten met een mooi uitzicht over de skyline van Antwerpen.

Badkamer | 5m² Ook de badkamer is prachtig gerenoveerd en uitgerust met een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd geïsoleerd in 2018

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 176 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een dampkap en een spoelbak

Raamwerk PVC-ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een ligbad en dubbele wastafel

Verwarming Gemeenschappelijke stookolietank

Fruithoflaan 84, 2600 Berchem (2600) Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.