Wandel virtueel rond

Woning te koop in Monnikenhofstraat 173, 2040 Berendrecht

Op te frissen HOB met 2 slpk en super toffe tuin

€ 259 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 680 m²
  • Bewoonbare opp.: 109 m²
  • EPC: 648 kWh/m² Label F
  • Bouwjaar: 1934
  • Niet geïndexeerd KI: € 419
Deze halfopen bebouwing is gelegen op een boogscheut van het centrum van Berendrecht. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn allen op wandelafstand te vinden. Deze woning zou ideaal dienst doen als starterswoning die eventueel nog uitgebreid kan worden. Hoewel verschillende ruimtes nog gemoderniseerd moeten worden, zijn zowel de keuken als de leefruimte wel instapklaar. Bovendien heeft deze woning een toffe tuin met verhard terras, tuinberging en vijvertje waarin het absoluut aangenaam vertoeven is. U komt deze woning binnen via een zijdeur die meteen toegang verleent tot de keuken. Verder vindt u op de gelijkvloers verdieping nog een ruime woonkamer, de badkamer, een apart toilet en de wasplaats. De vaste trap leidt u vanuit de woonkamer naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers. Verder vindt u aan de overkant van de straat ruim voldoende parkeergelegenheid.

Indeling

Gelijkvloers

Keuken | 11m² U komt deze woning binnen via een deur in de zijgevel welke meteen uitgeeft in de keuken op vinylvloer. Deze werd vernieuwd in 2010 en is voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, koelkast en anderhalve spoelbak. Twee ramen zorgen ervoor dat deze ruimte een aangenaam daglicht binnenkrijgt.

Woonkamer | 26m² Aansluitend aan de keuken bevindt zich de ruime woonkamer. Deze ruimte werd recent opgefrist met een nieuwe laminaatvloer. De drie ramen zorgen hier opnieuw voor een fijne lichtinval.

Wasplaats | 13m² Achteraan de woning beschikt u over een wasplaats op tegelvloer. Hier bevinden zich zowel de aansluitingen voor wasmachine en droogkast als de CV-ketel. Verder biedt deze praktische wasplaats nog veel extra bergruimte.

Hal | 1m² Vanuit de wasplaats komt u in het halletje op tegelvloer dat de badkamer verbindt met het aparte toilet.

Badkamer | 6m² De badkamer, eveneens op tegelvloer, is basic ingericht met ligbad en wastafel. Het raam zorgt ervoor dat deze voldoende daglicht binnenkrijgt alsook verlucht kan worden.

Toilet | 1,5m² Verder vindt u op de gelijkvloers verdieping nog een apart toilet op tegelvloer. Het raampje biedt mogelijkheid tot verluchting.

Hal | 1m² De traphal in de woonkamer leidt u naar de eerste verdieping.

Slaapkamer | 15m² Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers op vinylvloer. Beide kamers beschikken over een klein raam dat zorgt voor voldoende daglicht.

Slaapkamer | 13,5m² Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers op vinylvloer. Beide kamers beschikken over een klein raam dat zorgt voor voldoende daglicht.

Tuin | 680m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 680m². De toffe tuin loopt diep door en is voorzien van een verhard terras met tuinberging/fietsenberging, een vijvertje en een leuke kippenren. Kortom een heerlijk plekje om van de buitenlucht te genieten.

Berging | 15m² In de tuin heeft u een praktische tuinberging voorhanden. Aangezien er langs deze HOB een paadje loopt kan u deze ook perfect gebruiken als fietsenberging.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing - rolluiken aanwezig

Dak

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 648 kWh/m²jaar

Keuken De keuken werd vernieuwd in 2010 en is voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, koelkast en anderhalve spoelbak.

Raamwerk PVC-ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.

Verwarming HR-verwarmingsketel - Vaillant 2021

Monnikenhofstraat 173, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Ja
Geïnventariseerd erfgoed Inventaris van bouwkundig erfgoed
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.