Wandel virtueel rond

Bedrijfsgebouw te koop in Zuidstraat 11, 4641 Ossendrecht

Praktische, goed onderhouden bedrijfsunit met kantoor, magazijn en parking

€ 249 000
  • Grond opp.: 455 m²
  • Bewoonbare opp.: 307 m²
  • Bouwjaar: 2008
Deze nette, praktische bedrijfsunit bevindt zich in het industriepark Driehoeven in Ossendrecht, net over de grens met Nederland en prima bereikbaar vanuit Kapellen, Stabroek en Zandvliet/Berendrecht. Klanten ontvangt u in het kantoor, toegankelijk via een glazen inkomdeur en prima te voorzien van ontvangstruimte. Het naastliggende magazijn is uitgerust met een grote sectionaalpoort. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een keuken/refter en een toilet. Zowel vanuit het kantoor als vanuit het magazijn leidt een trap naar de eerste verdieping, waar zich nog een kantoor, een toilet en een atelier bevinden. U kan deze laatste ruimte echter naar believen inrichten en benutten. De oppervlakte van het gehele perceel bedraagt 455m². Het gehele terrein is omheind en verhard, u beschikt als zodanig over een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Indeling

Gelijkvloers

Kantoorruimte | 42,5m² De nette kantoorruimte met betonnen gietvloer is toegankelijk via een glazen deur. U kan hier prima een ontvangstruimte voor klanten voorzien. De grote raampartij brengt heel wat daglicht binnen.

Keuken | 12m² Achter het kantoor is een keuken gelegen, voorzien van een spoelbak en kasten. Deze ruimte leent zich bij uitstek als refter.

Toilet | 2m² Er is een toilet met handenwassertje voorzien vlak naast de inkomdeur. Dit is ook makkelijk bereikbaar vanuit het magazijn.

Magazijn | 134m² Het magazijn is een nette, goed onderhouden ruimte in L-vorm en beschikt eveneens over een gietvloer in beton. De grote sectionaalpoort zorgt voor makkelijk laden en lossen van materiaal.

Parkeerplaats | 455m² De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 455m². Het gehele terrein is netjes omheind en ook verhard, waardoor u voor de unit makkelijk een aantal wagens kan parkeren.

Verdieping 1

Kantoorruimte | 30m² Een open trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich een tweede kantoorruimte bevindt. Ook hier zorgt een raam voor daglicht.

Toilet | 2m² Ook de bovenverdieping beschikt over een toilet met handenwassertje.

Magazijn | 84m² De rest van de bovenverdieping is op dit moment ingericht als atelier, maar hier zijn natuurlijk tal van mogelijkheden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Keuken De keuken is voorzien van een spoelbak en kastruimte

Raamwerk PVC-ramen

Sanitair De bedrijfsunit is voorzien van 2 toiletruimtes met handenwassertje

Verwarming Vaillant HR-verwarmingsketel - 2015

Zuidstraat 11, 4641 Ossendrecht Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.