Woning te koop in Hoogeind 88bis, 2940 Stabroek

Volledig te renoveren woning met grote tuin op 895m²

€ 175 000
  • Grond opp.: 895 m²
  • Niet geïndexeerd KI: € 149
VERLAAGD REGISTRATIERECHT MOGELIJK! - Deze volledig te renoveren woning is net even buiten de dorpskern van Stabroek gelegen, maar ook het centrum van Putte is van hieruit vlot bereikbaar. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich allemaal in de nabije omgeving. Momenteel wordt het pand gebruikt als opslagplaats. Vanzelfsprekend gaat het hier dus om een totaalrenovatie, die eventueel kan gebeuren tegen het BTW-tarief van 6%. Het perceel is geschikt voor een gesloten bebouwing met een gevelbreedte van +/- 7,3 meter. De tuin is groot, loopt diep naar achteren door en geniet een mooie zuidoostoriëntering. Achteraan in de tuin kan u via een servitudeweg met de auto het perceel oprijden, er is ook mogelijkheid om hier een oprit en/of garage te voorzien. Verdere info betreffende de bouwvoorschriften kan u online raadplegen op onze website. Aarzel bij interesse niet om één van onze medewerkers te contacteren.

Indeling

Gelijkvloers

Woning | 140m² Het pand wordt momenteel gebruikt als opslagplaats. De totale oppervlakte, zijnde het gelijkvloers en de eerste verdieping, bedraagt ongeveer 140m².

Tuin | 895m² De tuin is groot, loopt diep naar achteren door en geniet van een mooie zuidoostoriëntering. Achteraan in de tuin kan u via een servitudeweg met de auto het perceel oprijden, er is ook mogelijkheid om hier een oprit en/of garage te voorzien.

Technisch

Beglazing Enkele beglazing

Raamwerk Houten ramen

Hoogeind 88bis, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Ja
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Mogelijk overstromingsgevoelig Opeil
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.