Garage te koop in Putsebaan 7-9, 2040 Zandvliet

Centraal gelegen autostaanplaats in ondergrondse parkeergarage in Zandvliet

€ 25 000
  • Grond opp.: 15 m²
  • Bouwjaar: 2018
Deze autostaanplaats bevindt zich in de kelder van een centraal gelegen, recent opgetrokken appartementsblok in Zandvliet. Een automatische poort met afstandsbediening geeft u toegang tot de nette en ruime parkeergarage. Hoewel u hier uiteraard prima uw wagen kwijt kan, leent deze staanplaats zich ook uitstekend voor het veilig en beschut parkeren van uw motor, bromfiets en/of fiets(en). Wenst u meer info of een bezoek, aarzel dan niet om één van onze collega's te contacteren!

Indeling

Verdieping -1

Garage | 15m² Deze autostaanplaats bevindt zich in de kelder van een centraal gelegen, recent opgetrokken appartementsblok in Zandvliet. Een automatische poort met afstandsbediening geeft u toegang tot de nette en ruime parkeergarage. Hoewel u hier uiteraard prima uw wagen kwijt kan, leent deze staanplaats zich ook uitstekend voor het veilig en beschut parkeren van uw motor, bromfiets en/of fiets(en).

Putsebaan 7-9, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.