Garage te koop in De Keyserhoeve 31A, 2040 Zandvliet

Centraal gelegen autostaanplaats in ondergrondse parkeergarage in Zandvliet

€ 7 500
  • Grond opp.: 15 m²
  • Niet geïndexeerd KI: € 63
Deze autostaanplaats bevindt zich in de kelder van een centraal gelegen appartementsblok in Zandvliet. Een automatische poort geeft u toegang tot de netjes onderhouden parkeergarage. Hoewel u hier uiteraard prima uw wagen kwijt kan, leent deze staanplaats zich ook uitstekend voor het veilig en beschut parkeren van uw motor, bromfiets of fiets(en). Wenst u meer info of een bezoek, aarzel dan niet om één van onze collega's te contacteren! U kan deze staanplaats ook huren: €50/maand.

Indeling

Verdieping -1

Garage | 15m² Deze autostaanplaats bevindt zich in de kelder van een centraal gelegen appartementsblok in Zandvliet. Een automatische poort geeft u toegang tot de netjes onderhouden parkeergarage. Hoewel u hier uiteraard prima uw wagen kwijt kan, leent deze staanplaats zich ook uitstekend voor het veilig en beschut parkeren van uw motor, bromfiets of fiets(en). Wenst u meer info of een bezoek, aarzel dan niet om één van onze collega's te contacteren! U kan deze staanplaats ook huren: €50/maand.

De Keyserhoeve 31A, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.