Wandel virtueel rond

Woning te koop in Molenakker 5, 2040 Zandvliet

Instapklare, vrijstaande hoeve op toplocatie met 3 slpk. en grote garage op 1000 m²

€ 349 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 1000 m²
  • Bewoonbare opp.: 120 m²
  • EPC: 308 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1952
  • Renovatiejaar: 2004
  • Niet geïndexeerd KI: € 840
Deze charmante hoeve is uniek in zijn soort in de polder en is gelegen op een schitterende, bijzonder rustige locatie tussen Zandvliet en Berendrecht. Achter de woning ligt een geweldige, zuidwestelijk georiënteerde tuin met vijver, overdekt terras en vooral... met een prachtig uitzicht over een groot stuk agrarisch gebied. Hier is het heerlijk vertoeven! De mogelijkheid bestaat zelfs om een aangrenzend stuk landbouwgrond van 4000 m² te huren voor € 70/maand of om het mee aan te kopen bij de woning. Ideaal voor bv. mensen met paarden. Hoewel u bijzonder rustig woont, zijn scholen, openbaar vervoer en winkels toch allen in de directe omgeving aanwezig. De vrijstaande woning heeft op het gelijkvloers een aparte inkomhal, woonkamer, ruime leefkeuken, badkamer, berging/wasplaats en 3 grote slaapkamers. De tweede verdieping is een volwaardige verdieping met tal van mogelijkheden. Verder heeft de woning een ruime garage en verschillende tuinbergingen. Ook deze hebben verschillende mogelijkheden. Zonnepanelen zijn aanwezig. Enkel de groenstroomcertificaten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 4m² U komt de woning binnen via een ruime, aparte inkomhal met tegelvloer. Deze geeft toegang tot de leefruimte en de master-bedroom.

Woonkamer | 29m² De rustieke woonkamer met stenen vloer is erg gezellig. Een houtkachel is aanwezig en verschillende ramen brengen aangenaam daglicht binnen. Het grote schuifraam geeft toegang tot de tuin. Wie het graag minder rustiek heeft, kan ervoor kiezen om het hout wit te schilderen. Dit zal de ruimte, met een minimale ingreep, een veel ruimere, lichtere indruk geven.

Keuken | 13m² De oerdegelijke, rustieke leefkeuken met tegelvloer werd met veel zorg onderhouden en is voorzien van een inductie kookvuur met flex-zones, dampkap, dubbele spoelbak, oven en koelkast.

Slaapkamer | 14m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer met laminaat-vloer en een groot raam dat aangenaam daglicht binnenbrengt.

Slaapkamer | 13m² De tweede slaapkamer is eveneens een ruime kamer met laminaat-vloer. Deze slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde.

Slaapkamer | 12m² Ook de derde slaapkamer is een grote kamer met laminaat-vloer. Om deze slaapkamer te bereiken, dient u door de tweede slaapkamer te gaan. Echter, de ruimte zou wel rechtstreeks toegankelijk gemaakt kunnen worden.

Badkamer | 9m² De badkamer werd in 2016 vernieuwd en uitgerust met een grote inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Het raam biedt mogelijkheid tot verluchting en brengt aangenaam daglicht binnen.

Wasplaats | 5m² Achter de badkamer bevindt zich een ruime berging / wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Tuin | 1000m² De prachtige, zuid-west georiënteerde tuin met vijver is werkelijk een pareltje in de polder! U kan hier super rustig genieten van de zon, het uitzicht over het achterliggende landbouwgebied, ... In de tuin bevindt zich een overdekt terras met barbecue, een ruime tuinberging en gigantische garage met bergingen. Mogelijkheid bestaat om de wei achter de woning bij te huren voor € 70 / maand.

Garage | 60m² De garage biedt via de automatische poort plaats aan 1 wagen, maar is gigantisch groot en heeft bijzonder veel potentieel. Een atelier, werkplaats(en), uitbreiding van de woning,... , zijn maar enkele van de mogelijkheden. De garage is volledig geïsoleerd en heeft een betonnen vloer.

Tuinhuis | 14,5m² Naast de garage vindt u een ruime (fietsen-)berging die via een deur apart toegankelijk is.

Tuinhuis | 13m² Een tweede, totaal aparte, gemetste tuinberging werd voorheen gebruikt als voliaire, maar kan uiteraard allerlei bestemming krijgen.

Verdieping 1

Zolder | 72m² De zolderverdieping met betonnen vloer wordt momenteel enkel als bergzolder gebruikt, maar is een volwaardige verdieping met tal van mogelijkheden! Een velux-raam brengt daglicht binnen.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit Elektrische installatie niet conform aan het AREI / installatie zonnepanelen conform gekeurd / zonnepanelen met groenstroomcertificaten van € 450/1000 kWh, nog 10 jaar geldig / groenstroomcertificaten niet in de prijs inbegrepen, de zonnepanelen wel

Isolatie EPC-waarde: 308 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits inductiefornuis, dampkap, koelkast, oven en dubbele spoelbak

Raamwerk Houten ramen - deels vernieuwd in 2004

Sanitair De badkamer werd vernieuwd in 2016 en is voorzien van een grote wastafel met meubel, inloopdouche en toilet

Verwarming HR-ketel op aardgas

Molenakker 5, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.