Wandel virtueel rond

Woning te koop in Zoutedijk 12, 2040 Zandvliet

Rustig gelegen, te renoveren woning op 1000 m² grond

€ 185 000
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 1000 m²
  • Bewoonbare opp.: 108 m²
  • EPC: 820 kWh/m² Label F
  • Bouwjaar: 1955
  • Niet geïndexeerd KI: € 686
Deze te renoveren woning op een prachtig perceel van 1000 m², is gelegen in een doodlopende straat en ligt bovendien wat achterin, midden in het groen. Verder ligt het pand op een boogscheut van het centrum van Zandvliet. Scholen, winkels en openbaar vervoer vindt u dus allemaal in de directe omgeving. Ook de Antwerpse haven ligt in de directe nabijheid: voor velen betekent dit een ideale woon-werk-verbinding. U komt de woning binnen via de aparte inkomhal. Verder heeft het gelijkvloers een leefruimte, eenvoudige keuken, badkamer met douche en bad, slaapkamer en apart toilet. De eerste verdieping is momenteel een grote zolder. Echter, er is een volwaardige trap die u naar de verdieping leidt en bovendien is de zolder een volwaardige ruimte. Dit impliceert dat u hier bv. verschillende slaapkamers kan onderbrengen. Opgelet: u dient er rekening mee te houden dat er een erfdienstbaarheid over het perceel loopt tussen de woning en de naastliggende stallen. De achterliggende buurman heeft een recht van overgang over uw perceel!
 

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 5m² De woning beschikt over een kleine, droge kelder. Er is geen kruipkelder aanwezig in het huis.

Gelijkvloers

Inkom | 6m² U komt de woning binnen via de inkomhal op tegelvloer. De trap leidt u naar de eerste verdieping.

Woonkamer | 21,5m² De leefruimte is eveneens voorzien van tegelvloer en heeft aangename inval van daglicht via de 2 ramen. Een gasstoof zorgt voor de verwarming van de ruimte.

Keuken | 4m² Het basic keukentje is voorzien van een spoelbak, los fornuis met oven, dampkap en koel-vriescombinatie. De losse toestellen blijven in de woning staan en zijn inbegrepen in de verkoopsprijs.

Slaapkamer | 14m² Vanuit de leefruimte loopt u door naar de slaapkamer met marmeren schouw. Het grote raam aan de voorzijde brengt veel daglicht binnen.

Badkamer | 5,5m² De eenvoudige maar nette badkamer is voorzien van een lavabo, douchecabine en ligbad. Het raam aan de achterzijde brengt daglicht binnen en biedt mogelijkheid tot verluchting.

Toilet | 2m² Op het gelijkvloers vindt u een apart toilet met tegelvloer. Een lavabootje is aanwezig en het raampje biedt mogelijkheid tot verluchting.

Tuin | 1000m² Het perceel met een totale oppervlakte van 1000 m² in L-vorm is zonder twijfel een enorme troef van het pand. Achteraan kijkt u weids uit over de weilanden en is het bijzonder rustig vertoeven. Opgelet; u dient er rekening mee te houden dat er een erfdienstbaarheid over het perceel loopt tussen de woning en de naastliggende stallen. De achterliggende buurman heeft een recht van overgang over uw perceel!

Verdieping 1

Zolder | 42m² De houten trap brengt u naar de eerste verdieping. De zolderverdieping biedt heel wat mogelijkheden en is prima op te delen in verschillende ruimtes.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak is niet of zeer beperkt geïsoleerd

Elektriciteit Elektrische installatie in NIET conform het AREI

Isolatie EPC-waarde: 820 kWh/m²jaar

Keuken Het basic keukentje is voorzien van een spoelbak, los fornuis met oven, dampkap en koel-vriescombinatie.

Raamwerk PVC ramen

Verwarming Verwarming op gasstoven

Zoutedijk 12, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Bouwvergunning Gebouwd voor 1962
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.