Over FIMMO

Wat hebben wij je te bieden?

Klantgerichtheid, service, vertrouwen en een open communicatie zijn zaken die wij zeer hoog in het vaandel dragen. Onze klanten zijn voor ons van het allergrootste belang. Het is dan ook onze absolute prioriteit steeds op hun vragen in te gaan en oplossingen op maat te bieden die bij hen of bij hun project passen. Het is voor ons immers een erezaak er alles aan te doen om uw verwachtingen in te lossen en het in ons gestelde vertrouwen niet te beschamen!

Onze troeven:

  • No-nonsense
  • Klantgericht
  • Open communicatie
  • Oplossingen op maat
  • Brede publiciteitscampagne
  • Correcte waardebepaling
  • Geen agressieve, opdringerige stijl

Wij hopen je snel te mogen ontmoeten voor een kennismakend gesprek!

Bel 03 210 17 17 Stuur een mailtje

Het Fimmo Team

Ontdek ons team

Foto Niels Frijters

Niels Frijters

Zaakvoerder

0476 86 18 76

BIV 503476

Foto Marieke Frijters

Marieke Frijters

Zaakvoerder

0476 86 18 86

BIV 511 760

Foto Leen Vernimmen

Leen Vernimmen

Commercieel medewerker

0471 46 58 13
Foto Anke Boden

Anke Boden

Administratief medewerker

03 210 17 17

Over ons team

Hierboven ziet u het team van Fimmo, samengesteld uit vier totaal verschillende persoonlijkheden. Hierdoor vormen we een bijzonder divers, complementair en getalenteerd geheel.

Niels is erkend vastgoedmakelaar en vormt samen met zijn zus Marieke de drijvende kracht achter het kantoor. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de vastgoedsector. Professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid zijn bovenop zijn commerciële en positieve ingesteldheid, de grote troeven van Niels.

Marieke is sinds begin 2016 actief in de vastgoedsector. Ook zij is erkend vastgoedmakelaar, maar met haar 'Master in de Communicatie' is ze tevens het creatieve brein achter de publiciteits- en communicatiecampagnes die Fimmo op poten zet.

De administratieve duizendpoot bij Fimmo is Anke. Zij ondersteunt het ganse team bij het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Ze beheert de agenda en zorgt zowel aan de telefoon als in persoon voor een hartelijke ontvangst van al onze klanten.

Leen is onze laatste nieuwe aanwinst. Ze is verantwoordelijk voor alle verhuurdossiers. Verder zorgt ze ervoor dat, wanneer de datum van akte of intreding nadert, uw sleuteloverdracht en overname van nutsvoorzieningen op rolletjes lopen.

U ziet het, samen omringen we u en uw woning met de best mogelijke zorgen!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.