Aanbod te huur

Appartement, huis of garage te huur in Antwerpen? Ontdek ons aanbod.

Ben je op zoek naar een huis, appartement of garage te huur in Antwerpen? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als gevestigde vastgoedwaarde in de regio vind je bij Fimmo een gevarieerd aanbod aan woningen te huur in Antwerpen.

Wie droomt er nu niet van een leuke woonst in het hartje van onze Koekenstad? Ben je op zoek naar een tof appartement of huis op het bruisende Eilandje, de hippe Cadixwijk, het gezellige Zuid of midden in het historisch centrum? Antwerpen is met haar gezellige terrasjes, karakteristieke gebouwen, uitgestrekte parken en perfecte voorzieningen een absolute droomlocatie om te wonen.

We helpen je maar al te graag bij het vinden van een leuk huis of appartement te huur in Antwerpen. Ons team begeleidt je van A tot Z doorheen alle administratie zoals het huurcontract, de plaatsbeschrijving, registratie van alle documenten, … Bekijk het aanbod van Fimmo te huur in centrum Antwerpen op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.