Handelspand te huur in Lange Lobroekstraat 142, 2000 Antwerpen (2000)

Centraal gelegen, polyvalente handelsruimte van 200m²

€ 1 400
  • Grond opp.: 202 m²
Deze polyvalente handelsruimte is centraal gelegen in de slachthuiswijk in Antwerpen. Momenteel is ze in gebruik als garage, maar er zijn natuurlijk ook tal van andere mogelijkheden. U komt het pand binnen via een brede inrit, die gemeenschappelijk is met de onderliggende parkeergarage. De eigenlijke handelsruimte heeft een oppervlakte van +/- 150m² en is voorzien van dakramen die zorgen voor natuurlijk licht. U heeft van hieruit ook toegang tot het sanitair. Achteraan zijn twee afzonderlijke ruimtes voorzien, die u naar wens kan inrichten als kantoor-, vergader- of opslagruimte. De mogelijkheid bestaat om in de ondergrondse parkeergarage een grote parkeerplaats bij te huren voor €100/maand. Geen gemeenschappelijke kosten. LET OP: beschikbaar vanaf april 2021!

Indeling

Gelijkvloers

Garage | 150m² Via een gemeenschappelijke inrit komt u vanaf de straat in de eigenlijke werkruimte terecht. Dankzij de dakramen is er hier inval van natuurlijk licht, bovenop de aanwezige TL-verlichting. De ruimte beschikt bovendien over driefasige stroomvoorzieningen.

Kantoorruimte | 20m² Achteraan zijn twee afzonderlijke ruimtes gecrëeerd, afgesloten van het atelier. U kan hier prima een kantoor met achterliggende vergaderzaal, opslagruimte of refter installeren.

Kantoorruimte | 32m² Achteraan zijn twee afzonderlijke ruimtes gecrëeerd, afgesloten van het atelier. U kan hier prima een kantoor met achterliggende vergaderzaal, opslagruimte of refter installeren.

Lange Lobroekstraat 142, 2000 Antwerpen (2000) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.