Kantoorruimte te huur in Starrenhoflaan 14.2, 2950 Kapellen (Antw.)

Nette, goed onderhouden kantoorruimte in industrieterrein

€ 450
  • Grond opp.: 66 m²
Dit goed onderhouden, nette kantoor is ideaal gelegen in het industrieterrein 'Starrenhof' in Kapellen. U komt het grote bedrijfsgebouw binnen via een gemeenschappelijke inkomhal met voldoende wachtruimte voor eventuele gasten. Ook de sanitaire ruimte is gemeenschappelijk. Verder heeft u de private beschikking over een kantoorruimte van 66m², voorzien van een nette gietvloer, grote ramen waarlangs daglicht binnenvalt, voldoende extra verlichting en airconditioning. Het plaatsen van een deur richting de gemeenschappelijke gang is toegelaten. De mogelijkheid bestaat om meerdere kantoorruimtes samen te huren. U vindt de info hierover eveneens op onze website onder het tabblad 'te huur'. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 22,5m² U komt het kantoorgebouw binnen via een ruime en lichte gemeenschappelijke inkomhal. Deze vormt een prima wachtruimte voor eventuele bezoekers.

Sanitaire ruimte | 12m² De kantoren beschikken over een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, met gescheiden toiletten voor dames en heren.

Kantoorruimte | 66m² In de kantoorruimte geniet u van heel wat daglicht dankzij de grote ramen. Verder is de ruimte voorzien van een nette gietvloer, voldoende extra verlichting en airco.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Raamwerk Aluminium ramen

Verwarming Verwarming op elektriciteit

Starrenhoflaan 14.2, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.