Kantoorruimte te huur in Starrenhoflaan 14, 2950 Kapellen (Antw.)

Mooie, goed onderhouden kantoorruimte op 1ste verd.

€ 1 350
  • Grond opp.: 127 m²
Deze mooie, goed onderhouden kantoorruimte is ideaal gelegen in het industrieterrein 'Starrenhof' in Kapellen. U komt het grote bedrijfsgebouw binnen via een gemeenschappelijke inkomhal met voldoende wachtruimte voor eventuele gasten. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar met de lift of trap. U heeft 4 ruime bureau's ter beschikking die telkens gescheiden zijn door een kastenwand. Er is ook één aparte bureau- of vergaderruimte. Tevens is er een gedeelde keuken, eetruimte en ook een terras waar u in de zomer gezellig kan lunchen. U kan ook gebruik maken van de vergaderruimte na onderling overleg. Deze kantoorruimte is onmiddellijk beschikbaar en kan voor de periode van 1 jaar gehuurd worden. De gemeenschappelijke kosten bedragen 150 - 200 euro per maand naargelang het verbruik. 4 parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de huurprijs, per extra parkeerplaats komt er 40 euro bij.

Indeling

Verdieping 1

Kantoorruimte | 127m² U heeft 4 ruime bureau's ter beschikking die telkens gescheiden zijn door een kastenwand. Er is ook één aparte bureau- of vergaderruimte. Tevens is er een gedeelde keuken, eetruimte en ook een terras waar u gezellig kan lunchen. U kan ook gebruik maken van de vergaderruimte na onderling overleg.

Starrenhoflaan 14, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.