Wandel virtueel rond

Woning te koop in Valeriaanstraat 15, 2040 Berendrecht

Gerieflijke HOB met 3 slpk., tuin en inpandige garage

€ 285 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 328 m²
  • Bewoonbare opp.: 145 m²
  • EPC: 358 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1970
  • Niet geïndexeerd KI: € 728
Deze gerieflijke, instapklare halfopen bebouwing is erg goed gelegen in een doodlopende straat in Berendrecht. Het is hier bijzonder rustig wonen en toch bevinden openbaar vervoer, winkels en scholen zich allemaal op wandelafstand. Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met aansluitend een volledig ingerichte, open keuken en een achterinkom/wasplaats. Een houten trap leidt vanuit de inkomhal naar de eerste verdieping. Deze telt drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel. De bergzolder wordt momenteel nog niet gebruikt, maar zou eventueel toegankelijk gemaakt kunnen worden door een zolderluik te plaatsen in de nachthal. De woning beschikt over een ruime, inpandige garage. Bovendien heeft u nog een extra staanplaats op de oprit voor de woning, waar u een tweede wagen kan parkeren. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 328m². De gezellige tuin met verhard terras en praktische tuinberging vormt absoluut een fijne plek waar u heerlijk van de buitenlucht zal kunnen genieten.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 8,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. Raampartijen in de PVC-voordeur zorgen hier meteen voor een aangename lichtinval.

Woonkamer | 40m² In de erg ruime woonkamer met tegelvloer zorgt een groot schuifraam voor veel natuurlijk licht en een rechtstreekse toegang tot de tuin. Een laag muurtje zorgt voor een kleine afscheiding tussen de gezellige zithoek en de eetkamer. De ruimte wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. De aanwezige pelletkachel is op dit moment niet meer werkzaam.

Keuken | 12,5m² De keuken met ontbijthoek staat in open verbinding met de leefruimte en geniet dankzij verschillende ramen van flink wat lichtinval. Ze is uitgerust met een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, koelkast, vaatwasser en anderhalve spoelbak. De keuken beschikt bovendien ook over flink wat kastruimte.

Wasplaats | 8,5m² In de achterinkom/wasplaats kan u de aansluitingen voor wasmachine en droogkast terugvinden. Een achterdeur geeft rechtstreeks toegang tot de tuin.

Berging | 1,5m² De Vaillant CV-ketel werd netjes weggewerkt in een kleine bergkast in de inkomhal.

Toilet | 1m² Het gastentoilet is eveneens gelegen in de inkomhal. De ruimte werd tot boven toe betegeld en beschikt over een hang-wc en een niet mechanische verluchting naar buiten.

Garage | 12,5m² Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de inpandige garage met betontegels op de vloer en een recent vernieuwde handmatige poort. Deze biedt handig plaats aan uw wagen. Verder vindt u er ook de meters voor gas en water en heeft u van hieruit toegang tot de kruipkelder. Ook op de oprit voor de woning is er voldoende plek om een extra wagen te parkeren.

Tuin | 328m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 328m². In de gezellige tuin met verhard terras en handige tuinberging kan u heerlijk van de buitenlucht genieten.

Tuinhuis | 10m² De praktische tuinberging doet prima dienst als extra opbergruimte.

Verdieping 1

Nachthal | 5,5m² Een houten trap leidt naar de nachthal op laminaatvloer op de 1e verdieping. Deze verbindt de 3 slaapkamers met de badkamer.

Badkamer | 5,5m² In de tot boven betegelde badkamer beschikt u over een ligbad, toilet en lavabo met meubel. Het raampje geeft u de mogelijkheid de ruimte goed te verluchten.

Slaapkamer | 19m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer met laminaatvloer en veel inval van daglicht via de grote raampartij aan de tuinzijde. Een warmtepomp lucht-lucht zorgt voor de nodige verwarming tijdens koude dagen.

Slaapkamer | 12m² De 2e slaapkamer is eveneens een ruime kamer die momenteel dienst doet als dressing. Het overnemen van de huidige kasten is hier bespreekbaar. De kamer heeft verder nog een nette laminaatvloer en een raam aan de straatzijde.

Slaapkamer | 6m² De 3e slaapkamer is een volwaardige kinderkamer met laminaatvloer en raam aan de voorzijde.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd vernieuwd in 2018

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI // Warmtepomp aanwezig (zowel koelen als verwarmen)

Isolatie EPC-waarde: 358 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken is voorzien van een vaatwasser, 1.5 spoelbak, oven, 5-pits gasfornuis, dampkap, koelkast en cooker

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig

Sanitair De badkamer beschikt over een lig bad met douchescherm, lavabo met meubel en toilet

Verwarming HR condenserende-ketel van Vaillant // Pelletkachel // Verwarming op elektriciteit met warmtepomp

Valeriaanstraat 15, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20240219-000070.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.