Wandel virtueel rond

Woning te koop in Grote Molenweg 106, 2940 Stabroek

Degelijke, op te frissen woning met 4 slpk. en tuin

€ 385 000
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Grond opp.: 654 m²
  • Bewoonbare opp.: 173 m²
  • EPC: 173 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1981
  • Niet geïndexeerd KI: € 1148
Deze op te frissen, gesloten bebouwing is gelegen pal in het centrum van Stabroek, op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Zo bevindt de bushalte zich bv. op slechts 50m van de woning. U betreedt deze woning via de inkomhal met gastentoilet en nis voor vestiaire. Verder telt het gelijkvloers een erg ruime woonkamer met aangrenzende veranda en een eenvoudig uitgeruste open keuken. Op de eerste verdieping vindt u maar liefst 4 slaapkamers en een nette badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Via een zolderluik in de nachthal bereikt u de grote zolder op de 2e verdieping. De woning werd uitgerust met 10 zonnepanelen. Grote troef aan dit pand is de prachtige tuin die tot diep doorloopt. U zal hier ongetwijfeld heel wat uurtjes van de buitenlucht kunnen genieten. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 654m² en is ook langs de achterkant bereikbaar via een servitudewegenis. U beschikt achteraan tevens over een overkapping, dewelke makkelijk plaats biedt aan uw wagen.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 6,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met vestiaire-nis en gastentoilet.

Leefruimte | 48m² In de riante leefruimte op laminaatvloer valt flink wat daglicht binnen langs 2 grote ramen aan de straatzijde en de openingen richting de veranda. De centrale open haard zorgt voor een knusse warmte tijdens koude dagen.

Keuken | 8m² De degelijke houten keuken op tegelvloer staat in open verbinding met de leefruimte. Ze werd eenvoudig uitgerust met een 4-pits gasfornuis, dampkap en dubbele spoelbak.

Veranda | 31,5m² Achteraan de woning bevindt zich een veranda op tegelvloer, dewelke een fijne uitbreiding van de leefruimte vormt. De houten constructie werd voorzien van dubbele beglazing. In de netjes ingemaakte kasten kan u de aansluiting voor de wasmachine terugvinden. U geniet hier tevens van een super tof uitzicht over de tuin.

Toilet | 1,5m² Er is een apart toilet voorhanden, gesitueerd in de inkomhal.

Tuin | 654m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 654m². In de toffe tuin met aangelegd terras zal u ongetwijfeld heel wat uurtjes van de buitenlucht kunnen genieten. Het perceel is eveneens langs de achterzijde toegankelijk via een servitude-wegenis. Een overkapping biedt hier ook plaats aan uw wagen.

Verdieping 1

Nachthal | 9,5m² Een houten trap in de woonkamer leidt naar de nachthal met tapijtvloer op de 1e verdieping. Deze hal verbindt de 4 slaapkamers met de badkamer.

Slaapkamer | 16,5m² De master-bedroom met tapijtvloer is erg ruim en kan genieten van voldoende daglicht dankzij de grote ramen aan de tuinzijde van de woning. Dankzij de rolluiken kan de ruimte ook volledig verduisterd worden.

Slaapkamer | 13,5m² De 2e slaapkamer is eveneens een erg ruime slaapkamer, gelegen aan de straatzijde. Ze werd voorzien van een tapijtvloer en de 2 ramen vooraan zorgen voor aangenaam daglicht.

Slaapkamer | 8m² De 3e slaapkamer is ook een volwaardige kinderkamer met tapijtvloer en raam met rolluik.

Slaapkamer | 7,5m² Hoewel de 4e slaapkamer momenteel gebruikt werd als bureau/naaikamer, kan deze eveneens ingericht worden als kinderkamer. Ze beschikt over een tapijtvloer en raam aan de straatzijde.

Badkamer | 6m² In de nette badkamer beschikt u over een douche, hangtoilet en dubbele wastafel met meubel.

Verdieping 2

Zolder | 28m² Een zolderluik met trapladder in de nachthal geeft toegang tot een ruime zolder. U zal hier de Buderus CV-ketel alsook de omvormer van de zonnepanelen kunnen terugvinden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig, vernieuwd in 2022 // Rolluiken aanwezig achteraan de woning op de 1ste verdieping

Dak Het dak werd in 2019 geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI // 10 zonnepanelen aanwezig

Isolatie EPC-waarde: 173 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis

Raamwerk PVC-raamwerk aanwezig, vernieuwd in 2022.

Sanitair De badkamer beschikt over een douche, toilet en een dubbele wastafel met meubel

Verwarming HR-condenserende ketel Buderus 2006 // houtkachel // warmtepomp 2021

Grote Molenweg 106, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Renovatieverplichting Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score D
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20240319-000548.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.