Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Putsebaan 25 bus 11, 2040 Zandvliet

Instapklaar, licht app. op 1ste verd. met 2 slpk. en terras

€ 199 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • EPC: 533 kWh/m² Label F
Dit instapklaar appartement is gelegen in directe omgeving van winkels, scholen en openbaar vervoer in het centrum van polderdorpje Zandvliet. Vanaf de voordeur leidt een trap u naar een centrale hal, die de verschillende delen van het appartement met elkaar verbindt: een ruime keuken met aansluitend een lichte woonkamer, twee grote slaapkamers, een badkamer en een berging. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een gezellig terras, waar u een fijn plekje in de buitenlucht kan creëren. Verder heeft u nog beschikking over een ruime berging op de begane grond. Er is geen lift in het gebouw aanwezig. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 4m² Een trap leidt u vanaf de voordeur van het appartement naar een centrale hal, die de verschillende delen van de flat met elkaar verbindt.

Berging | 12m² Op het gelijkvloers heeft u nog beschikking over een extra bergruimte.

Verdieping 1

Keuken | 16,5m² Meteen rechts naast de trap bevindt zich de basic ingericht, maar erg ruime en lichte keuken met vinylvloer.

Terras | 10m² Het terras is bereikbaar vanuit de keuken. U kan hier een fijn plekje in de buitenlucht creëren.

Woonkamer | 25m² Momenteel wordt de woonkamer ingezet als slaapkamer. Dankzij de vele grote ramen valt hier ontzettend veel daglicht binnen. U kan de ruimte echter prima verduisteren dankzij de aanwezige rolluiken. Er werd een vinylvloer voorzien.

Badkamer | 7,5m² De badkamer is tot boven betegeld, beschikt over een click vinylvloer en is uitgerust met een douche, een toilet en een wastafel met groot meubel.

Slaapkamer | 18,5m² Beide slaapkamers in het appartement zijn bijzonder ruim. Via een groot raam valt telkens voldoende daglicht binnen, maar ook deze kamers kunnen prima verduisterd worden met een rolluik.

Slaapkamer | 14m² Beide slaapkamers in het appartement zijn bijzonder ruim. Via een groot raam valt telkens voldoende daglicht binnen, maar ook deze kamers kunnen prima verduisterd worden met een rolluik.

Berging | 7m² In de praktische berging vindt u ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast terug.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 533 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, koelkast en spoelbak

Raamwerk Houten ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel

Verwarming Junkers HR+-verwarmingsketel - 2016

Putsebaan 25 bus 11, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.