Wandel virtueel rond

Woning te koop in Neerhoefstraat 32, 2040 Berendrecht

Instapklare BEN-woning met 4 slpk., tuin en garage

€ 545 000
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Grond opp.: 320 m²
  • Bewoonbare opp.: 216 m²
  • EPC: 19 kWh/m² Label A
  • Bouwjaar: 2020
  • Niet geïndexeerd KI: € 1248
Deze recente, halfopen BEN-woning is prima gelegen in een rustige wijk vlakbij het centrum van Berendrecht. Van hieruit zijn winkels, scholen en openbaar vervoer vlot bereikbaar. De woning werd opgeleverd in februari 2020. Binnenkomen doet u via de aparte inkomhal met tegelvloer en handige vestiaire-nis. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een erg ruime en lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, een berging, een apart gastentoilet en een inpandige garage. De trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping waar u 3 erg grote slaapkamers, een badkamer met douche, dubbele wastafel en dubbele kolomkast en een apart toilet kan terugvinden. Zowel op de gelijkvloers- als op de eerste verdieping werd vloerverwarming voorzien. De tweede verdieping telt nog een gigantische vierde slaapkamer, welke eventueel opgesplitst kan worden in 2 aparte slaapkamers en een tweede badkamer. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 320m². De volledig omheinde tuin met aangelegd terras en tuinberging is zeker een fijn plekje om van de buitenlucht te genieten. De oprit naast de woning biedt plaats om 2 auto's te parkeren. De woning beschikt over zonnepanelen. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 5,5m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met tegelvloer en handige vestiaire-nis. Het raampje boven de voordeur zorgt voor een aangename inval van daglicht.

Woonkamer | 42m² De riante woonkamer geniet van flink wat daglicht dankzij verschillende ramen. De ruimte werd voorzien van een mooie, tijdloze tegelvloer met grote tegels van 60x60. Het schuifraam en de glazen deur in de achtergevel zorgen voor een rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin

Keuken | 10m² De moderne keuken staat in open verbinding met de leefruimte. Ze werd voorzien van een werkblad in volkern en beschikt over alle hedendaags comfort en kwalitatieve toestellen van AEG: een inductiefornuis, dampkap, vaatwasser, combi oven-stoomoven, combi microgolfoven, ijskast, 3 schuiven diepvries en een spoelbak.

Berging | 2,5m² Aansluitend aan de keuken beschikt u over een praktische berging met tegelvloer waar extra voorraad gestockeerd kan worden. Ook de CV-ketel is hier terug te vinden.

Toilet | 1,5m² De woning heeft een gastentoilet met handenwasser. De ruimte werd tot boven toe betegeld en is voorzien van een raampje.

Garage | 20,5m² De inpandige garage werd voorzien van een automatische poort. U kan er gemakkelijk uw wagen parkeren en vindt hier ook de aansluiting voor het wasmachine. Extra troef is de achterdeur die een rechtstreekse toegang tot de tuin biedt. Verder kan u ook op de oprit naast de woning nog 2 auto's parkeren.

Tuin | 320m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 320m². De nette, oostgerichte tuin met aangelegd terras en tuinberging werd volledig omheind. Het poortje achteraan het perceel geeft toegang tot de achterliggende Bergenhoeve

Tuinhuis | 6m² In de tuinberging op klinkers kan u allerhande tuinmateriaal stockeren.

Verdieping 1

Nachthal | 10m² De trap in de inkomhal brengt u naar de nachthal op de eerste verdieping. Deze heeft een tegelvloer met parketlook en verbindt 3 ruime slaapkamers met de badkamer.

Badkamer | 6,5m² Ook de badkamer is voorzien van een mooie keramische tegelvloer met parketlook. Verder werd de ruimte tot boven toe betegeld en beschikt ze over een een douche, dubbele wastafel met meubel en een dubbele kolomkast. Ook een ventilatiesysteem D is aanwezig. Het raam aan de straatzijde zorgt voor voldoende daglicht.

Slaapkamer | 21m² De master-bedroom is een enorm grote slaapkamer gelegen aan de tuinzijde. De kamer werd voorzien van een keramische tegelvloer met parketlook. Het raam zorgt voor een aangename inval van daglicht.

Slaapkamer | 15m² Ook de tweede slaapkamer is een erg ruime kamer met een keramische tegelvloer gelegen aan de straatzijde. Hier zorgen de 2 ramen voor heel wat inval van daglicht.

Slaapkamer | 11,5m² De derde slaapkamer is eveneens een grote kamer met keramische tegelvloer en een raam. Deze is tevens gelegen aan de tuinzijde.

Toilet | 1,5m² Op de eerste verdieping is er een apart toilet voorhanden. De ruimte werd helemaal tot boven betegeld.

Verdieping 2

Nachthal | 7m² De vaste, beukenhouten trap op de eerste verdieping leidt u verder naar de hal op de tweede verdieping. Deze is voorzien van een laminaatvloer. Daglicht valt binnen langs het Velux-raam.

Slaapkamer | 37m² Op de tweede verdieping bevindt zich nog een gigantisch ruime 4e slaapkamer. Deze werd voorzien van een laminaatvloer. De twee ramen zorgen ook hier weer voor heel wat natuurlijke lichtinval. Mogelijkheid bestaat zeker om deze kamer nog op te splitsen in twee aparte, volwaardige slaapkamers.

Badkamer | 4,5m² Ook op de tweede verdieping bestaat de mogelijkheid om een 2e badkamer te installeren. Hier werden alle leidingen voor douche, toilet en verwarming reeds voorzien. Het Velux-raam zorgt voor daglicht en verluchting van de ruimte.

Zolder Een luik in de vierde slaapkamer geeft toegang tot de bergzolder.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // Zonnepanelen aanwezig

Isolatie E-peil: E12 - EPC-waarde: 19 kWh/m²jaar

Keuken De keuken beschikt over een inductiefornuis, dampkap, vaatwasser, combi oven-stoomoven, combi microgolfoven, ijskast, 3 schuiven diepvries en een spoelbak

Raamwerk PVC-ramen

Sanitair De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een douche, dubbele wastafel met meubel, een dubbele kolomkast en een ventilatiesysteem D. Op de tweede verdieping werden de leidingen voorzien voor een douche, toilet en verwarming

Verwarming CV-ketel Vaillant 2020 // Vloerverwarming op gelijkvloers- en 1e verdieping

Neerhoefstraat 32, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.