Wandel virtueel rond

Handelspand te koop in Stationsstraat 12, 2950 Kapellen (Antw.)

Centraal gelegen, gerenoveerd handelspand met woonst

€ 360 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 85 m²
  • Bewoonbare opp.: 190 m²
  • EPC: 258 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1918
  • Niet geïndexeerd KI: € 1596
Dit knap gerenoveerde handelspand met woonst is gelegen in het hartje van het bruisende Kapellen, vlakbij het dorpsplein en het winkelcentrum. Qua zichtbaarheid en bereikbaarheid is dit absoluut een toplocatie! U komt het pand binnen via de toegangsdeur die zich precies op de hoek van de Vredestraat en de Stationsstraat bevindt. De handelsruimte werd momenteel ingericht als café en is voorzien van een toog en achteraan een doorgang naar de sanitaire ruimte. Hier zijn een dames- en mannentoilet alsook een wastafel geïnstalleerd. Er is ook een grote, droge bierkelder waarin zich eveneens de nutsvoorzieningen bevinden. Extra troef is het keldergat in de stoep, waardoor biervaten gemakkelijk gelost en geladen kunnen worden. De ruime woonst situeert zich op de eerste en tweede verdieping en is toegankelijk via een aparte toegangsdeur. De woonunit werd in 2020 volledig gerenoveerd. De eerste verdieping bestaat uit een erg lichtrijke leefruimte met geïnstalleerde, open keuken, een slaapkamer en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. Op de tweede verdieping vindt u nog een grote polyvalente ruimte met vide, die prima dienst kan doen als slaapkamer en een tweede badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 41m² Het pand beschikt over een ruime, droge voorraadkelder, waar zich ook de elektriciteitsmeters bevinden. Extra troef is het keldergat in de stoep, waarlangs biervaten gemakkelijk gelost kunnen worden.

Gelijkvloers

Handelsruimte | 53m² De toegangsdeur van het handelspand, precies gelegen op de hoek van de Vredestraat en de Stationsstraat, geeft toegang tot de handelsruimte met toog. Het eerste gedeelte van de ruimte bevindt zich op tegelvloer, het tweede gedeelte heeft een laminaatvloer. Verschillende raampartijen trekken flink wat daglicht naar binnen.

Sanitaire ruimte | 9m² In de sanitaire ruimte met betonvloer werd een dames- en mannentoilet alsook een wastafel voorzien. Daglicht valt binnen via een dakkoepel.

Hal | 6,5m² Een aparte toegangsdeur met hal geeft rechtstreeks toegang tot het woongedeelte. U hoeft hiervoor dus niet steeds door het handelspand.

Verdieping 1

Nachthal | 2m² Op de eerste verdieping komt u via een houten trap in een nachthalletje met tapijtvloer terecht.

Woonkamer | 25m² In de boogvormige woonkamer met laminaatvloer valt heel wat daglicht binnen dankzij verschillende grote ramen.

Keuken | 7m² De keuken staat in open verbinding met de leefruimte en werd uitgerust met een 5-pits gasfornuis, dampkap en wastafel.

Slaapkamer | 11,5m² De eerste slaapkamer met laminaatvloer is een aangenaam ruime kamer. Een groot raam zorgt hier voor voldoende daglicht.

Badkamer | 6m² Grenzend aan de slaapkamer bevindt zich de moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.

Verdieping 2

Nachthal | 2m² Een vaste trap leidt van de eerste verdieping naar de nachthal op de tweede verdieping. Daglicht valt hier binnen langs het Velux-dakvenster.

Slaapkamer | 35m² Op de tweede verdieping betreedt u een polyvalente ruimte met laminaatvloer. Deze volwaardige verdieping met vide en badkamer geniet van een authentieke uitstraling dankzij houten balken onder het dak en biedt verschillende mogelijkheden. U zou hier bv. gemakkelijk extra slaapkamers kunnen creëren. Verschillende ramen zorgen voor een aangename inval van daglicht.

Badkamer | 6m² De tweede badkamer is gesitueerd op de 2e verdieping. Deze werd uitgerust met een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.

Slaapkamer | 13,5m² De vide op de 2e verdieping is toegankelijk via een vaste houten trap. Deze kan prima ingericht worden als slaapkamer, bureau of hobby-ruimte.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd in 2020

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform het AREI

Isolatie EPC-waarde: 258 kWh/m²jaar // Energielabel: C

Keuken De keuken werd uitgerust met een 5-pits gasfornuis, dampkap en wastafel.

Raamwerk PVC-ramen vernieuwd in 2020

Sanitair De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een inloopdouche, hang-toilet en wastafel met meubel. De tweede badkamer is gelegen op de 2e verdieping en beschikt over een inloopdouche, sta-toilet en wastafel met meubel.

Verwarming HR-condensatieketel Vaillant 2020

Stationsstraat 12, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20230919-000245.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.