Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Meidoornlaan 9.1V, 2940 Stabroek

Duplex-app. op 1e verd. met 2 slpk. en terras

€ 265 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 115 m²
  • Bewoonbare opp.: 111 m²
  • EPC: 390 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1971
  • Niet geïndexeerd KI: € 718
Dit mooie duplex-appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een klein appartementsblokje op een steenworp afstand van het centrum van Stabroek. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal op wandelafstand bereikbaar. U komt het appartement binnen via een privatieve inkomhal, dewelke kan dienen als fietsenberging. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping waar zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel en een  wasplaats met toilet bevinden. De trap leidt verder naar de hal op de tweede verdieping. Deze hal met ingemaakte kast geeft toegang tot zowel de leefruimte als een apart toilet met lavabo. In de ruime woonkamer met aangrenzende open keuken valt aangenaam daglicht binnen langs verschillende, grote raampartijen. Vanuit de keuken geeft een dubbel schuifraam toegang tot het gezellige terrasje. U vindt hier een tof plekje met een groen uitzicht waar u heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Gem. kosten: +- €30/maand.

Indeling

Gelijkvloers

Hal | 3m² U betreedt het appartement via een privatieve inkomhal op het gelijkvloers, dewelke dienst kan doen als fietsenberging. U vindt hier tevens de meters voor gas en elektriciteit terug. Een trap leidt van hieruit naar de 2 slaapkamers, badkamer en wasplaats op de eerste verdieping.

Verdieping 1

Slaapkamer | 17,5m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer met laminaatvloer, gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Het grote raam trekt flink wat daglicht naar binnen. De kamer kan naar wens verduisterd worden d.m.v. een rolluik.

Slaapkamer | 13m² Ook de 2e slaapkamer is een ruime kamer met laminaatvloer en een groot raam met rolluik aan de straatzijde. Deze ruimte werd momenteel ingericht als beauty-salon.

Badkamer | 8m² De moderne badkamer op tegelvloer beschikt over een inloopdouche en mooie marmeren wastafel met meubel. Het grote raam aan de tuinzijde zorgt opnieuw voor flink wat lichtinval alsook verluchting van de ruimte.

Wasplaats | 4m² Verder vindt u op de eerste verdieping nog een wasplaats. Deze werd tot boven toe betegeld en beschikt over de aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook een toilet. Twee ramen zorgen voor voldoende daglicht.

Verdieping 2

Hal | 7m² Een houten trap leidt vanuit de inkomhal naar de hal op de 2e verdieping. Deze heeft een tegelvloer, beschikt over een handige ingemaakte kast en geeft toegang tot zowel de leefruimte als het aparte toilet.

Leefruimte | 29m² De woonkamer is voorzien van een tegelvloer. U geniet hier van heel wat daglicht dankzij grote raampartijen, die bovendien aan de tuinzijde een fijn, groen uitzicht geven.

Keuken | 9m² In de open keuken op tegelvloer beschikt u over een 4-pits gasfornuis, dampkap, oven, koelkast, diepvriezer, vaatwasser en anderhalve spoelbak.

Terras | 3,5m² Het dubbele schuifraam in de keuken geeft toegang tot het gezellige terrasje op bankirai. U vindt hier een tof plekje om van de buitenlucht te genieten.

Toilet | 5m² Ook op de tweede verdieping kan u een toilet met lavabootje terugvinden. In deze ruimte op tegelvloer bevindt zich eveneens de recente CV-ketel. 2 ramen zorgen voor aangenaam daglicht.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met handmatige en automatische rolluiken aanwezig.

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 390 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, oven, 1.5 spoelbak, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig.

Sanitair De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel en inloopdouche.

Verwarming HR-condenserende ketel - juni 2023

Meidoornlaan 9.1V, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20231003-000559.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.