Wandel virtueel rond

Woning te koop in Putsebaan 113, 2040 Zandvliet

Ruime, halfopen laagbouwwoning met 2 slpk., dubbele garage en schitterende tuin op perceel van 1223m²

€ 449 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 1223 m²
  • Bewoonbare opp.: 139 m²
  • EPC: 294 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1988
  • Niet geïndexeerd KI: € 1110
Deze halfopen laagbouwwoning is gelegen even buiten het centrum van het pittoreske Polderdorpje Zandvliet. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier allemaal in de nabije omgeving terug te vinden. Hoewel deze woning een frisse wind kan gebruiken, is ze degelijk en goed onderhouden. U komt binnen via een centrale inkomhal, die toegang geeft tot alle ruimtes. Meteen links bereikt u de ruime woonkamer, dewelke dankzij grote raampartijen kan genieten van heel wat lichtinval. Grenzend aan de leefruimte bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Ook deze geniet van een aangename lichtinval dankzij een groot schuifraam met zicht over de tuin. Achter de keuken bevindt zich nog een praktische wasplaats/berging. Verder beschikt de woning over 2 ruime slaapkamers, een netjes onderhouden badkamer met hoekbad, douche en dubbele wastafel met meubel en een apart toilet. De zolder doet momenteel dienst als extra opbergruimte en is te bereiken via een volwaardige trap in de wasplaats. Echter biedt deze zeker de mogelijkheid om nog extra kamers te creëren. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 1223m². In deze schitterende tuin zal u ongetwijfeld in alle rust en privacy van de buitenlucht kunnen genieten. Het zwembad vormt hier absoluut een extra troef en staat garant voor heel wat buitenplezier tijdens warme dagen. Aan het zwembad beschikt u nog over een tuinberging en overkapping waar een knusse zithoek geïnstalleerd kan worden. Het zwembad kan door de zon verwarmd worden d.m.v. 2 verwarmingselementen op het dak van de garage. In de tuin werd een grondwaterput voorzien. Verder beschikt u hier nog over een dubbele garage met automatische poorten en een smeerput. Deze biedt makkelijk plaats aan 2 wagens. Ook op de oprit naast de woning heeft u voldoende plek om extra wagens kwijt te kunnen. 

Indeling

Gelijkvloers

Leefruimte | 32m² Dankzij verschillende grote ramen baadt de ruime woonkamer in het daglicht. De ruimte werd voorzien van een tijdloze tegelvloer en een houtkachel zorgt voor een gezellige warmte tijdens koude dagen. Een klein niveauverschil met trapje zorgt voor een afscheiding tussen de eetkamer en de zithoek. Het schuifraam geeft rechtstreeks toegang tot de prachtige tuin.

Inkom | 13,5m² U komt de woning binnen via een centrale inkomhal op tegelvloer, dewelke toegang geeft tot de verschillende ruimtes op het gelijkvloers. De glazen voordeur zorgt meteen voor een aangename lichtinval.

Keuken | 16,5m² Grenzend aan de woonkamer beschikt u over een grote keuken met knusse ontbijthoek op laminaatvloer. Deze werd uitgerust met een 4-pits inductiefornuis, dampkap, oven en dubbele spoelbak. Het schuifraam zorgt hier opnieuw voor heel wat natuurlijke lichtinval alsook toegang tot het terras en de tuin.

Wasplaats | 17m² Erg praktisch is de berging/wasplaats op tegelvloer die zich naast de keuken bevindt. Naast de aansluitingen voor wasmachine/droogkast en de CV-ketel, voorziet deze ruimte nog in flink wat extra opbergruimte. Een vaste trap leidt naar de zolder op de 1e verdieping.

Badkamer | 8,5m² De netjes onderhouden badkamer werd tot boven toe betegeld en beschikt over een hoekbad, douche en dubbele wastafel met meubel.

Slaapkamer | 15m² In de ruime master-bedroom op tegelvloer valt flink wat daglicht binnen dankzij 2 ramen aan de straatzijde en een 3e raam in de zijgevel. De kamer kan tevens naar wens verduisterd worden d.m.v. rolluiken.

Slaapkamer | 15,5m² Ook de 2e slaapkamer is een aangenaam ruime kamer met tegelvloer en raam met rolluik aan de straatzijde.

Toilet | 1,5m² Er is een apart toilet voorhanden, gesitueerd in de inkomhal.

Tuin | 1223m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 1223m². De schitterende tuin werd erg netjes aangelegd, beschikt over een zwembad, dubbele garage, tuinberging en een gezellige overkapping. Kortom een ideaal plekje om heerlijk van de buitenlucht te genieten. Een grondwaterput is aanwezig.

Zwembad | 26,5m² Het zwembad in de tuin staat garant voor heel wat uurtjes buitenplezier tijdens zomerse dagen. Extra troef is de overkapping waarin een gezellige zithoek geïnstalleerd kan worden. Ook de infraroodcabine zal hier blijven staan. Op het dak van de garage werden 2 verwarmingselementen gelegd die het zwembad verwarmen als de zon schijnt.

Tuinhuis | 9m² Naast het zwembad beschikt u nog over een handige tuinberging, waarin allerhande tuinmateriaal gestockeerd kan worden.

Garage | 37m² Bij de woning hoort verder nog een dubbele garage met automatische poorten. Deze biedt makkelijk plaats aan 2 wagens en werd tevens voorzien van een smeerput. Ook op de oprit naast de woning is er voldoende plek om extra wagens kwijt te kunnen.

Verdieping 1

Zolder | 28m² De zolder met tapijtvloer is toegankelijk via een volwaardige trap in de wasplaats. Momenteel doet deze uitsluitend dienst als opbergruimte. Echter bestaat hier zeker de mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren.

Zolder | 13,5m² Het 2e gedeelte van de zolder werd momenteel nog niet afgewerkt. Echter zou hier ook een extra kamer gemaakt kunnen worden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met zowel handmatige als elektrische rolluiken aanwezig.

Dak Het dak werd onvoldoende geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 294 kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De keuken werd uitgerust met een 4-pits inductiefornuis, dampkap, oven en dubbele spoelbak.

Raamwerk Houtenraamwerk aanwezig

Sanitair De badkamer werd voorzien van een hoekbad, douche en dubbele wastafel met meubel.

Verwarming HR condenserende ketel Junkers 2017 // Houtkachel

Putsebaan 113, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score D
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Niet-asbestveilig - Attestnummer: 20230813-000075.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.