Appartement te koop in Wulpstraat 23, 2170 Merksem

Goed onderhouden, instapklaar app. met 2 slpk., balkon en garagebox

€ 177 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 97 m²
  • Bewoonbare opp.: 97 m²
  • EPC: 194 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1970
  • Niet geïndexeerd KI: € 1016
Dit instapklaar appartement is gelegen op de 5e verdieping in een residentiële wijk in Merksem. Winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn allemaal in de directe omgeving te vinden. Bovendien heeft het een ideale verbinding met de snelweg en andere belangrijke uitvalswegen! U komt het appartement binnen via de centrale, ruime inkomhal met vestiairekasten en een apart toilet. De leefruimte met parketvloer heeft een gezellige uitstraling en is erg licht. Het grote schuifraam geeft rechtstreeks toegang tot het balkon. Verder beschikt het appartement nog over een eenvoudige keuken, 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad met douchescherm en dubbele wastafel met meubel. In de kelderverdieping beschikt het appartement nog over een privatieve bergruimte en garagebox. Deze zijn niet in de vraagprijs inbegrepen en dienen apart te worden bijgekocht voor €25.000. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Gemeenschappelijke kosten: €305/maand inclusief gas en water.

Indeling

Verdieping -1

Garage | 15m² Het appartement beschikt in de kelderverdieping nog over een privatieve garagebox met aansluiting van elektriciteit. Deze garage is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient apart te worden bijgekocht voor €25.000.

Berging | 4m² In de kelder van het gebouw heeft u tevens beschikking over een nette, privatieve bergruimte.

Verdieping 5

Woonkamer | 36m² De gezellige leefruimte heeft erg veel inval van daglicht dankzij de grote schuifraam aan de voorzijde. Op de vloer ligt een mooie parketvloer.

Inkom | 9,5m² U komt het appartement op de vijfde verdieping binnen via een aparte inkomhal. Deze werd voorzien van een mooie parketvloer en handige ingemaakte vestiairekasten.

Balkon Het balkon is toegankelijk vanuit de leefruimte en vormt een prima plekje om van de buitenlucht te genieten.

Keuken | 9,5m² Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de basic ingerichte keuken met tegelvloer. Deze werd voorzien van een losstaand elektrisch kookvuur met oven, een dampkap en een dubbele spoelbak. Het raam aan de straatzijde zorgt voor een aangename lichtinval.

Badkamer | 5m² De badkamer werd betegeld tot 1.8m hoogte en beschikt over een ligbad met douchescherm en een dubbele wastafel met meubel.

Slaapkamer | 15m² Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. Ze zijn voorzien van een tapijtvloer en een groot raam dat voor flink wat daglicht zorgt.

Slaapkamer | 11m² Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. Ze zijn voorzien van een tapijtvloer en een groot raam dat voor flink wat daglicht zorgt.

Toilet | 1,5m² Er is een apart toilet met handenwassertje voorhanden. Deze is gesitueerd in de inkomhal.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 194 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een losstaand elektrisch kookvuur met oven, een dampkap en een dubbele spoelbak.

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer beschikt over een ligbad met douchescherm en dubbele wastafel met meubel

Verwarming

Wulpstraat 23, 2170 Merksem Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score C
P(erceel)-score C
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Niet-asbestveilig Attestnummer: 20230504-000380.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.