Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Lambrechtshoekenlaan 179, 2170 Merksem

Net, centraal gelegen app. op 2e verd. met 2 slpk., terras en garagebox

€ 245 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 110 m²
  • Bewoonbare opp.: 110 m²
  • EPC: 114 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1975
  • Renovatiejaar: 2008
  • Niet geïndexeerd KI: € 1189
Dit nette, instapklaar appartement is gelegen op de tweede verdieping van een appartementsblok in het centrum van Merksem, op een boogscheut van Antwerpen. U heeft van hieruit quasi directe toegang tot de snelweg en alle grote invalswegen. Ook winkels en scholen zijn allen in de direct omgeving te vinden. Het appartement werd in 2008 keurig gerenoveerd tot een hedendaagse, energiezuinige flat. Binnenkomen doet u via de centrale inkomhal met bergkast en apart toilet. De leefruimte is erg ruim en beschikt over een open bureauhoekje. Verder staat ook de moderne keuken met ontbijthoek in open verbinding met de woonkamer. De badkamer werd in 2020 volledig vernieuwd en werd uitgerust met een inloopdouche, wastafel met meubel en handdoekdroger. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan de master-bedroom toegang verleent tot een gezellig terras aan de achterzijde van het gebouw. De privatieve garagebox is gesitueerd achter het appartementsgebouw en heeft een recent vernieuwde garagepoort. Deze garagebox is niet inbegrepen in de vraagprijs en kan bij aangekocht worden aan € 25.000. Gemeenschappelijke kosten: € 70/maand. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Indeling

Gelijkvloers

Garage | 15m² Bij het appartement hoort privatieve garagebox, gelegen achter het appartementsgebouw. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient apart te worden bijgekocht voor €25 000.

Verdieping 2

Inkom | 9,5m² U komt het appartement op de 2e verdieping binnen via een bijzonder ruime inkomhal, die de verschillende delen met elkaar verbindt. De hal werd voorzien van een tegelvloer en beschikt over een handige bergkast en apart toilet.

Leefruimte | 42,5m² De ruime woonkamer werd voorzien van dezelfde lichte tegelvloer. Het grote raam aan de voorzijde zorgt hier voor heel wat lichtinval. Extra troef is de open bureauhoek met praktische ingemaakte kasten.

Keuken | 8m² De strak ingerichte keuken met knus ontbijthoekje staat in open verbinding met de leefruimte en werd eveneens voorzien van een lichte tegelvloer. Verder beschikt ze over een 4-pits inductiefornuis, dampkap, anderhalve spoelbak en heel wat kastruimte.

Badkamer | 5m² In de moderne badkamer vindt u een inloopdouche, wastafel met meubel, handdoekdroger alsook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Deze werd in 2020 volledig vernieuwd. De ruimte werd tot boven toe betegeld en beschikt over een knappe keramische tegelvloer met parketlook.

Toilet | 1,5m² Het appartement beschikt over een apart toilet met handenwasser, gesitueerd in de inkomhal.

Slaapkamer | 16,5m² De master-bedroom is aangenaam ruim, heeft een laminaatvloer en een groot raam, dat volledig verduisterd kan worden met het aanwezige rolluik. De glazen deur geeft rechtstreeks toegang tot het terras.

Slaapkamer | 12,5m² Ook de 2e slaapkamer is een ruime kamer met laminaatvloer en raam met rolluik.

Terras | 5m² Het terras is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is toegankelijk vanuit de master-bedroom. U vindt hier een gezellig hoekje om van de buitenlucht te kunnen genieten.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig, vernieuwd in 2008 // De slaapkamers zijn voorzien van handmatige en automatische rolluiken

Dak Het dak is vernieuwd en geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 114 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits inductiefornuis, dampkap en anderhalve spoelbak.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig, vernieuwd in 2008

Sanitair De badkamer werd vernieuwd in 2020 en beschikt over een wastafel met meubel, inloopdouche en handdoekdroger. Ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast zijn hier voorzien.

Verwarming HR niet-condenserende ketel van het merk Vaillant - 2009

Lambrechtshoekenlaan 179, 2170 Merksem Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score D
P(erceel)-score D
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer: 20240226-000499.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.