Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Lambrechtshoekenlaan 209, 2170 Merksem

Centraal gelegen, instapklaar app. op 1e verd. met 2 slpk., balkon, kelderberging en autostaanplaats

€ 225 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 91 m²
  • Bewoonbare opp.: 91 m²
  • EPC: 95 kWh/m² Label A
  • Bouwjaar: 1971
  • Renovatiejaar: 2021
  • Niet geïndexeerd KI: € 984
Dit energiezuinig, instapklaar appartement op de 1e verdieping is bijzonder centraal gelegen, waardoor u vlot toegang heeft tot alle noodzakelijke voorzieningen. Het appartement werd in 2021 netjes gerenoveerd: de leidingen voor CV en radiatoren werden vernieuwd, er werden nieuwe ramen en vloeren geplaatst en ook de keuken en badkamer werden volledig vernieuwd. Binnenkomen doet u hier via een aparte inkomhal met handige ingemaakte kast. Van hieruit heeft u meteen toegang tot een lichte woonkamer met groot schuifraam richting het balkon en de volledig geïnstalleerde, moderne open keuken. Het appartement bestaat verder uit een nachthal, een ruime master-bedroom, een volwaardige kinderkamer, een berging en een badkamer met inloopdouche, hangtoilet, handdoekdroger en wastafel met meubel. In de kelder van het appartementsgebouw heeft u ook nog beschikking over een privatieve berging. Verder hoort er bij het appartement nog een autostaanplaats. Deze staanplaats is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €15.000. Er is een lift aanwezig in het appartementsblok. Gemeenschappelijke kosten: €255/maand (o.a. water, verwarming, onderhoud lift, ...)

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 2m² In de kelderverdieping beschikt het appartement nog over een privatieve berging.

Garage Bij het appartement hoort verder nog een autostaanplaats. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €15.000.

Verdieping 1

Inkom | 6,5m² U komt het appartement op de 1e verdieping binnen via een ruime inkomhal met tegelvloer en handige ingemaakte kast.

Woonkamer | 28m² Vanuit de inkomhal loopt u meteen door naar de woonkamer, welke werd voorzien van dezelfde mooie keramische tegelvloer met natuurstenen look. Het grote schuifraam aan de straatzijde trekt heel wat daglicht naar binnen en biedt toegang tot het balkon.

Terras | 11m² Het toffe terras is gelegen aan de voorzijde en is toegankelijk vanuit de leefruimte.

Keuken | 7m² De moderne keuken staat in open verbinding met de leefruimte en werd in 2021 volledig vernieuwd. De tegelvloer van de woonkamer werd hier netjes doorgetrokken en verder beschikt ze over alle hedendaags comfort: een inductiefornuis, dampkap, oven, combi-oven, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en spoelbak.

Nachthal | 4m² De nachthal op tegelvloer vormt de verbinding tussen de 2 slaapkamers, de badkamer en de berging.

Badkamer | 8m² Ook de badkamer werd in 2021 volledig vernieuwd. Ze werd tot boven toe betegeld en beschikt over een inloopdouche, hangtoilet, handdoekdroger en wastafel met meubel.

Slaapkamer | 15m² De master-bedroom is een aangenaam ruime slaapkamer op tegelvloer. Het grote raam aan de straatzijde zorgt voor een aangename inval van daglicht.

Slaapkamer | 9m² Ook de 2e slaapkamer is een volwaardige kamer met tegelvloer en een raam aan de straatzijde.

Wasplaats | 1m² Verder bevindt zich in de nachthal nog een kleine berging waar zich de aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd reeds vernieuwd en geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 95 kWh/m²jaar - Energielabel: A

Keuken De keuken beschikt over een inductiefornuis, dampkap, oven, combi-oven, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en spoelbak.

Raamwerk PVC-raamwerk 2022 - in woonkamer nog een houten raam aanwezig

Sanitair De badkamer werd voorzien van een inloopdouche, hangtoilet, handdoekdroger en wastafel met meubel.

Verwarming Gemeenschappelijke stookolieketel - Leidingen CV en radiatoren werden recentelijk vernieuwd in het appartement.

Lambrechtshoekenlaan 209, 2170 Merksem Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score C
P(erceel)-score D
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20231229-000090.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.